top of page

DashBoarder by Treffer

dashboarder treffer.PNG
Fullstendig innsikt og beslutningsdyktige analyser - alt på ett sted.

DashBoarder er et online rapporterings- og analyseverktøy. Her får du fullstendige innsikter i alt du gjør av markedsføring på samme sted. Glem å logge inn i mange ulike systemer for å se resultatene dine. Med DashBoarder får du samlet alle innsiktene dine fra CRM, Facebook, Google Ads, Google Analytics, anbudstjenester du bruker og alt annet du trenger i ett og samme system.

400+ integrasjoner, deriblant:

Dette får du med DashBoarder:

Fullstendig innsikt: Integrasjoner med alle dine systemer

Markedsførere bruker ofte mange verktøy i sin markedsføring. Man kjører annonsering på Facebook og Google, følger opp Google Analytics for å måle resultatene på SEO, sender ut nyhetsbrev gjennom Mailchimp og mye mer. Derfor lanserte vi DashBoarder, et system hvor du kan integrere resultatene fra alle dine markedsaktiviteter på ett og samme sted. Dette gjør at du får fullstendig innsikt i alt som gjøres på markedsføring, både det dere gjør internt eller med deres byrå.

 

Vi har 400+ integrasjoner med DashBoarder, og kan også integrere andre systemer på forespørsel.

Analyser av markedsføringen - hva fungerer og hva fungerer ikke?

Det å drive med effektiv markedsføring handler om innsikt. Innsikt innebærer ikke bare å få en oversikt over overordnede resultater, men å gå i dybden og se hva som fungerer, hva som ikke fungerer, og ikke minst hvorfor det er sånn. Gjennom DashBoarder kan du legge inn formler og beregninger som gjør at du umiddelbart får beslutningsdyktig data om din markedsføring når du åpner dashboardet.

Kontakt oss

For å finne ut hva vi kan levere til din bedrift, fyll inn kontakt-informasjonen din nedenfor

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg innen 1 virkedag.

Munkedamsveien 53B, 0250 Oslo

bottom of page