top of page

LeadsConnect

Se for deg at nye kunder kontakter deg, uten at du trenger å løfte en finger.

Det er kort fortalt hvordan LeadsConnect fungerer. Vi skaffer konkrete kundehenvendelser fra personer som er interessert i dine produkter og tjenester. Med LeadsConnect gjør vi all jobben med å skaffe kundene, slik at du kan fokusere på andre ting.

Slik fungerer LeadsConnect:

Algoritmer som treffer kjøpeklare målgrupper med riktige annonser

Med digital markedsføring har man mulighet til å nå mange mennesker på en gang. Samtidig er det blitt veldig stor konkurranse i de digitale kanalene. Vi bruker betalt annonsering i kanaler som Facebook, Instagram, Google m. fl. for å nå ut til ditt publikum. Men kjernen i vår løsning er hvordan vi treffer de riktige personene.

 

I Treffer har vi de siste 5 årene utviklet helt unike metoder for å nå direkte ut til kjøpeklare målgrupper. Når vi setter i gang med markedsføring for en bedrift, gjør vi først foranalyser av markedet for å finne ut hvem som er de mest aktuelle målgruppene. Ved bruk av egenutviklede algoritmer kan vi predikere hvem som med stor sannsynlighet er interessert i dine produkter og tjenester, før vi begynner å bruke penger på annonsering. Dette gjør at du får vesentlig mer ut av budsjettet ditt ved å bruke vår løsning.

I kombinasjon med våre algoritmer kjører vi omfattende A/B-testing av ulike annonser i ulike kanaler, og gjør fortløpende analyser av hva som gir best effekt.

Segmentering som personaliserer annonsene

Mennesker er forskjellige, og har forskjellige motivasjoner bak hvorfor de velger å handle et produkt eller en tjeneste. Derfor jobber vi i Treffer med segmentering ut fra menneskelig motivasjon. Kort fortalt innebærer dette at vi treffer din målgruppe ut fra hvilke deler av produktet ditt som appellerer mest til den som ser annonsen, og vi viser forskjellige bilder, tekster, formuleringer og til og med ulike setningsstrukturer til ulike segmenter. Alt for at kundene dine skal få en preferanse ovenfor din bedrift og dine produkter, som gir høyere sannsynlighet for en konvertering.

Værtilpassede annonser

Til og med været kan påvirke hvordan vi oppfører oss digitalt. Derfor har vi utviklet værtilpassede annonser som gir mer relevante annonser og høyere konverteringsrater på enkelte typer produkter og tjenester.

Kunstig intelligens som får kundene til å ta kontakt

Når en potensiell ny kunde klikker på en av dine annonser, er målet å få personen til å ta kontakt. Det er her en landingsside kommer inn i bildet. En landingsside er en egen nettside, uten en ordinær meny med alt av info om bedriften og andre forstyrrelser, men som er utelukkende rettet mot å få en henvendelse. På landingssiden fyller din neste kunde ut et kontaktskjema eller ringer deg på telefon for å komme i kontakt.

Det er viktig at en landingsside konverterer best mulig slik at annonsekronene dine ikke fordufter. Vi kombinerer A/B-testing (testing av flere ulike landingssider) med kunstig intelligens (AI). På den måten vil en person havne på den landingssiden de har størst sannsynlighet for å konvertere på.

Kontakt oss

For å finne ut hva vi kan levere til din bedrift, fyll inn kontakt-informasjonen din nedenfor

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg innen 1 virkedag.

Munkedamsveien 53B, 0250 Oslo

bottom of page