top of page

SmartPopups

poopup.PNG
Sørg for at du ikke mister kunder som er interessert i produktene og tjenestene dine.

Smart pop​ups fra Treffer hjelper deg med å konvertere flere kunder på nettsiden din. Se for deg følgende: En potensiell kunde er inne på nettsiden din og leser om tjenestene du leverer. Plutselig bestemmer de seg for å forlate nettsiden, uten at du har fått kontaktinformasjonen deres! Det er ingenting mer du kan gjøre. Kunden er borte...

Men det trenger ikke å være sånn. Med smart popups fra Treffer kan du i det brukeren prøver å forlate nettsiden vise en relevant popup, som gjør at de kanskje velger å fylle inn kontaktinformasjonen sin likevel. Noen ganger forlater en bruker siden fordi de ikke føler at de har fått riktig tilbud eller at de ikke er blitt oppfordret til å ta kontakt. Smart popups dukker opp akkurat på det tidspunktet det gjelder, men mål om å konvertere kunden til et lead eller et salg.

Smart popups kan også dukke opp på andre tidspunkter, slik som når brukeren umiddelbart lander på siden, har vært på siden i et visst antall sekunder, besøker en spesifikk side eller annet. Det er nettopp derfor de er så smarte, fordi de dukker opp akkurat når kunden har behov for å se den.

Kontakt oss

For å finne ut hva vi kan levere til din bedrift, fyll inn kontakt-informasjonen din nedenfor

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg innen 1 virkedag.

Munkedamsveien 53B, 0250 Oslo

bottom of page