top of page

WebOptimize

2-Analysis.eps.png
Løsningen som gir deg flere kunder og mer salg fra nettsiden.

Veldig mange markedsaktiviteter er med på å drive trafikk til nettsiden din. Bedrifter bruker ofte mye penger på annonsering, søkemotoroptimalisering og andre tiltak for å få kundene nettopp hit. Dessverre glemmer mange ofte at det å skaffe trafikk til nettsiden bare er halve jobben. Den andre halvdelen handler om å konvertere brukerne til å bli din neste kunde.

Derfor leverer vi i Treffer tjenesten WebOptimize. Kort fortalt innebærer dette at vi gjør en fullstendig analyse av din nettside, som inkluderer målgruppene på siden, hvor relevant innholdet på siden er og oppsettet av siden. Vi ser på hvor stor konverteringsraten på siden er for hver av de ulike målgruppene, og hvordan brukerne beveger seg inne på siden. Ut fra dette kommer vi med anbefalinger til hvilke endringer som bør gjøres for å øke konverteringsraten, og lager forslag til A/B-tester du kan kjøre for å oppnå de beste resultatene.

Hver måned eller hvert kvartal følger vi opp med nye forbedringsforslag, basert på den nye dataen som er kommet fra testene som er kjørt i perioden.

 

Web-optimalisering er muligens det enkleste, raskeste og mest kostnadseffektive markedstiltaket du kan gjøre.

Kontakt oss

For å finne ut hva vi kan levere til din bedrift, fyll inn kontakt-informasjonen din nedenfor

Takk for din henvendelse. Vi kontakter deg innen 1 virkedag.

Munkedamsveien 53B, 0250 Oslo

bottom of page